Vietnamesisk pizza

Glutenfri og vegetariansk street-food fra Vietnam.

Glutenfri og vegetariansk street-food fra Vietnam.

1
porsjoner

1 klype bønnespirer

0.5 hakket Vårløk

1 stk vietnamesisk rispapir

1 Egg

revet ost

ketchup/sriracha

Steg 1:

Hakk var2 vårløk

Steg 2:

finn frem bønnespirer

Steg 3:

Knekk var4 egg i en bolle og visp det med en gaffel

Steg 4:

Ha oppi hakket vårløk, var1 klype bønnespirer og litt revet ost med salt og pepper og rør det sammen

Steg 5:

Hent var3 stk vietnamesisk rispapir

Steg 6:

Sett en stekepanne på relativt høy varme og ha oppi litt olje

Steg 7:

Putt oppi rispapiret og hell på eggeblandingen øyeblikkelig

Steg 8:

Fordel blandingen jevnt utover den ene halvdelen av rispapiret og ha så på litt ketchup/Sriracha

Steg 9:

Brett deretter rispapiret over og stek på hver side til de er gylne og sprø

Steg 10:

skjær i skiver og nyt vietnamesisk street-food